Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Tuesday, 2 October 2012

PURE MARINE COLLAGEN
APAKAH ITU KOLAGEN ?


Kolagen adalah satu nama yang sangat popular yang sering dikaitkan dengan kesihatan dan kecantikan. Terdapat banyak keluaran yang menggunakan kolagen sebagai daya tarikan kerana ia telah terbukti berkesan untuk menjadikan kulit pemakainya kelihatan gebu, anjal dan bersinar.

Mengapa kolagen begitu penting bagi tubuh kita ?

Kolagen merupakan protien yang dibina oleh 3 rantaian asid-asid amino berbentuk “helix” yang menjadikan ia serat yang sangat kukuh bagaikan seutas wayar keluli tetapi elastik. Ciri-cirinya seperti gam atau simen itu pula menjadikan tulang rangka dan tulang rawan lebih kukuh dan kuat tetapi sangat elastik. Kemerosotan jumlah kolagen di dalam tulang boleh membawa kepada kerapuhan tulang atau dipanggil “osteoporosis”. Begitu juga pada tulang rawan, kekurangan kolagen akan menjurus kepada radang atau “osteoarthritis”.


ALAMI KEHEBATAN KOLAGEN ASLI 100% (IBU KOLAGEN MENTAH ASLI)TAHUKAH ANDA ???? KEBANYAKAN PRODUK YANG BERASASKAN COLLAGEN YANG KITA TENGOK ADA DALAM KOPI ,DALAM SKIN CARE,DALAM KRIM SEMUANYA TELAH DICAMPURKAN DENGAN COLLAGEN MENTAH, TETAPI IANYA TELAH DI PROSES. KHASIATNYA MASIH ADA, NAMUN KHASIATNYA TIDAK SEHEBAT SEPERTIMANA YANG KITA AMBIL TERUS DARI SUMBER ALAM SEMULAJADI... JOM TRY… MEMANG BERKESAN!


MEMPERKENALKAN : 

PURE MARINE COLLAGEN! 
PRODUK TERBARU SAYANG UMMI SHOPPE! KOLAGEN MENTAH ~ DARI SUMBER RUMPAI LAUT SEMULAJADI

100% asli, belum diproses, bebas kimia/racun/pewarna/pengawet/steroid/perisa, hanya di keringkan sahaja.  ia adalah kolagen mentah.. 100% asli dan belum diproses, tiada campuran bahan-bahan lain. Ia bukanlah dalam bentuk serbuk, sebaliknya ia adalah tumbuhan marin dari laut yang telah dikeringkan, ia sangat kaya dengan kolagen, dan yang paling penting tiada bahan kimia langsung. Juga, tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik.

ANDA MAHU PRODUK KESIHATAN YANG HEBAT INI??


DAPATKAN DARI KAMI SEGERA! 

HANYA RM35 RM30 SEBUNGKUS!

HUBUNGI :

019-3535 514 (ADAH) 

019-3474 267 (SHAH)


PEMBELIAN DENGAN KUANTITI YANG BANYAK AKAN MENDAPAT HARGA YANG ISTIMEWA! JADI, APA TUNGGU LAGI? CEPAT DAPATKAN KOLAGEN INI!

**ANDA INGIN MENJADI PENGEDAR? SILA HUBUNGI KAMI SEGERA! KAMI MENERIMA SMS DAN EMAIL JUGA! MUDAH BUKAN? APA TUNGGU LAGI! INILAH PELUANG ANDA UNTUK MENJANA DUIT!
2 comments:

Anonymous said...

Ok ker tuk ibu yng menyusukan bayi secara exclusif?..

Ummi Areef Adira said...

boleh, tetapi tidak boleh mengambil dalam kuantiti yang banyak, kerana rumpai laut kaya dengan iodine... bayi boleh keracunan iodine jika ibu mengambil dengan kuantiti yang berlebihan...

Post a Comment