Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Saturday, 2 June 2012

Nursing Wrap, Birthday Cake, My Father & Me...

Assalamualaikum...

Update tentang birthday saya, actually hubby cakap dia tak lupa, tapi nak buat surprise... kot ye pun nak buat surprise, wish la dulu... tersiksa jiwa saya dibuatnya... ini tak, seharian saya menunggu, takde pun ucapan 'happy birthday' dari dia... mula-mula tu rasa memang nak lancarkan 'perang', tapi kebetulan pulak my father sakit at the day dan admid ward Hospital Putrajaya, saya pun terpakse la melupakan perasaan geram saya dek kerana perlu bekerjasama uruskan abah... cuma nak tak nak mood saya tak la ok sangat, masih terasa dengan perbuatannya... ngade-ngade je aku ni...

Tapi, tu lah, saya tak pandai nak marah hubby lama-lama... then, dia hadiahkan saya The First Year Nursing Wrap... "ni nak pujuk ummi la ni ye?"... "abang sokong sayang breastfeed"... tu je yang dia cakap... ntah present birthday ke, atau memang dia saje-saje beli sebab saya dah lama teringin Nursing Wrap tu, tak tau la pulak... dia pun tak mention pape... BTW, saya pun terpujuk jugak akhirnya... kalau saya marah lama-lama pun tak menghasilkan ape-ape... cuma saya terharu gak sebab dia masih ingat Nursing Wrap tu, dan dia support saya untuk breastfeed... jadi, macammana pun saya kene kuatkan keazaman untuk breastfeed my son...
*Hari lahir saya diraikan oleh abang dan kakak ipar saya... Kek mangga + longan ini hanyalah untuk orang berpantang sahaja, huhuhuu~ BTW, kek ni sangat sedap! tapi my sis in law merahsiakan tempat dia beli kek ni... Anyway, thanks a lot to both of you for remember my birthday... umur saya dah 26 rupanya...


*Update tentang abah saya : hari ni dah boleh discharge dari hospital... admit ward sebab kandungan gula dalam darah dan urine tinggi... pelik gak sebab abah saya jarang makan manis-manis... rezeki setiap manusia...



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

2 comments:

humairasyid said...

kan dh ckp mesti nk wat suprise..hehe
nway selamat hari lahir...jom g mkn mcd

Ummi Areef Adira said...

hehehee... surprise yang saya tak berapa nak suka... jom! jom! dah boleh makan mcD ni... ^_^

Post a Comment