Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Monday, 28 May 2012

Our Wonderful Life...!

Untuk gambar yang pertama, saya abadikan gambar masa sambutan birthday my beloved husband... sambutan ni tak la surprise sangat sebab dia dah tau awal-awal... saya cuma surprisekan dia dengan membeli kek kegemaran dia, tu je... mungkin dia tak sangka, ye lah, perut boyot kan masa tu, bila masa pulak nak drive kuar beli kek... tapi saya dah berpakat nak mintak tolong beberapa rakan untuk uruskan hal tu... kebetulan malam birthday dia tu ada majlis makan-makan di Muara Ikan Bakar Port Klang... jadi, dengan bantuan rakan-rakan lain, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...

Ahahahaa... macam sambut anniversary la pulak kan...
Anyway, kek yang saya sponsor tu adalah kek yang besar, hehehee...
Masa ni rasa macam loving couple la pulak... Almaklumlah kan sejak kawin dan beranak pinak ni, susah betul nak merasa romantik-romantik gini, betul tak en. hubby? serius je suami saja sejak kawin... kesian saya kesepian... ececehhh~  Raisya mane? Raisya masa ni dijaga dengan Pn. Ainan, tq Ainan...

Untuk gambar yang kedua, saya sisipkan gambar Razeen Areef... hero yang melengkapkan kami sekeluarga... lega saya kerana saya berjaya memberikan pewaris untuk suami saya... saya tau suami saya teringin anak lelaki bila dia melihat sahabat-sahabatnya dianugerahkan anak lelaki, tapi dia diamkan je, huhuhuuu... (naluri seorang isteri..)... Gambar ni diambil dalam kereta pada hari ke-empat kelahiran adik, mase ni on the way nak balik Sepang...

Saya sangat suke dengan gambar ni... walaupun berserabut dengan tilam, bantal dan selimut, kehenseman adik tetap terserlah, cheewaaah~ !

Gambar ketiga, tiada apa title yang sesuai dengan gambar ni, tapi inilah kedua-dua buah hati pengarang jantung saya... kakak dan adik... pelengkap hidup dan penghibur saya dan suami, walaupun kadang-kadang menyerabutkan kepala saya bila datang perangainya yang ntah hape-hape ntah... akan tetapi, saya sangat berbangga dapat melahirkan mereka berdua dengan kudrat saya yang tak seberapa... ummi harap kakak dan adik akan menjadi anak yang baik dan boleh menyumbang kebaikan kepada masyarakat...


Lastly, photo of one happy family.....!



Sekian....

Wonderful Life...!


Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

3 comments:

Princess Solehah said...

Subhanallah...comel gambar anak2 ni :) semoga terus bercinta dan berkeluarga hingga ke syurga ya

Qhaifa Nur said...

comelnya kakak pangku adik...

Ummi Adira Areef said...

terima kasih princess solehah... harapannya memang begitu, ingin bercinta hingga ke syurga..

qaifa nur... si kakak memang suke nak pegang @ pangku @ dukung si adik... ^_^

Post a Comment