Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Wednesday, 16 May 2012

Ummi Kembali!

Assalamualaikum...

Dah lame gila saya tinggalkan blog ni, buat tak tau je... ye lah~ morning sickness punya pasal... lebih 10 bulan ha tak bukak blog, sampai dah terkeluar anak lagi sorang, ekekeee~

Anyway, sebagai entry pertama setelah 'berehat' panjang, malas nak tulis banyak2... gambar2 pun belum transfer dari kamera... sebagai pengenalan je, nak bagitau kat u'alls bahawasanya saya baru sahaja melahirkan seorang hero @ 26 April 2012... Nama dia? kalau dah kakaknya Raisya Adira, adiknya pulak diberi nama Razeen Areef... sekarang ni saya tengah dalam mood berpantang, baru hari yang ke-20... so, sementara cuti 2 bulan ni (keje swasta kan, dapat 2 bulan je la....) saya cuba nak manfaatkan blog saya ni... takde la terfikir sampai nak design baru, cuma nak kena 'fresh'kan sikit entry2 yang akan datang...

Ok lah, tak dapat nak tulis panjang2... almaklumlah kan bila bersalin anak lelaki ni, urat banyak sangat yang putus... berganda2 ha dari bersalinkan anak perempuan... jadi, kepala otak badan semua pun masih dalam mood lemau, huhuhuuu~ papai!



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

2 comments:

mimie.. said...

moga semuanye selamat ye.. ^^,

Ummi Adira Areef said...

terima kasih mimie...

Post a Comment