Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Sunday, 27 May 2012

Christina Perri - A Thousand Years

Relaks-kan minda jap... saya sangat suka dengan lagu ni... kali pertama dengar je dah rasa terpikat... dengan melodinya, dengan liriknya yang sangat mendalam... dan saya pernah dedicate-kan lagu ni untuk suami saya pada hari kelahiran dia, dan saya sangat berharap dia memahami maksud yang saya cuba sampaikan melalui lagu ni... almaklumlah, saya ni bukan jenis yang jiwang-jiwang dan pandai nak susun kata-kata... oh ya, birthday dia dah lepas @ 05/04/2012, masa tu saya belum kembali kepada blog ni disebabkan perut yang sangat sarat dan mood yang terbang ntah ke mana... namun, bukanlah itu bermaksud saya akan melupakan birthday dia... sayang, i love you for a thousand years... ok, check it out!



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

No comments:

Post a Comment