Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Friday, 9 September 2011

Sambutan Hari Lahir Raisya Adira + BBQ Gathering Family

Assalamualaikum... tanggal 03/09/2011 mungkin bukanlah tarikh yang sangat special bagi sesiapa, tapi pada tarikh itu-lah sambutan hari lahir Raisya dibuat... walaupun lewat hampir sebulan (Hari Lahir Raisya 06/08/2011), namun saya tetap merealisasikan sambutan itu, supaya apabila raisya besar nanti, saya boleh tunjukkan gambar-gambar itu pada raisya dan berkata "ini adalah sambutan hari lahir raisya yang pertama"... kami sekeluarga mengenakan pakaian sedondon berwarna ungu, dah tentu la warna feveret saya!...


ekceli pada tarikh itu sebenarnya bukanlah ingin dibuat sambutan hari lahir raisya... pada hari itu sebenarnya telah dirancang gathering family sambil buat BBQ, jadi, dah alang-alang kebanyakannya ahli keluarga hadir pada hari itu, saya mengambil kesempatan untuk buat sambutan birthday raisya... mungkin tak-lah se-gah anak-anak kecil lain, ada tiupan lilin, belon dan topi hari lahir, saya cuma sempat membeli kek untuk sambutan hari lahir itu... memandangkan makanan BBQ juga banyak, kami sepakat untuk tidak menambah apa-apa makanan remeh yang lain, kang tak habis, masing2 nye perut pun bukan beso mane... alangkan ayam udang kambing ikan malam tu pun tak mampu di habiskan, apa lagi jika saya menambah makanan-makanan lain...

ok lah-cekidaut gambar-gambar birthday raisya + gathering family lagi.....


Raisya agak tercengang apabila orang menyanyikan lagu happy birthday...



Ayah Raisya dengan Pak Long sedang membakar... apsal ntah muka ayah serius je...

hasil si daging kambing, ayam dan ikan sesudah di bakar...

Steamboat pun ada gak... kelihatan acik Iqa dengan Pak Cu Raisya...

Sambil makan pun sambil bakar lagi... kelihatan mr. udang menunggu masa untung rentung~



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

3 comments:

man said...

kenangan bila berkumpul...

Adah Syada said...

yes... kenangan yang tersemat sampai ke akhir hayat...

Princess Solehah said...

comel warna ungu :)

Post a Comment