Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Thursday, 25 August 2011

Suatu Malam di Giant Kota Damansara

Asssalamualaikum...
Lama dah rasanya saya tak update blog, agak sibuk sebenarnya menyiapkan baju raya saya dan puteri saya... sampai saya terkoyakkan baju raya saya semalam... ralat rasanya... disebabkan kecuaian saya, baju tu koyak di tangan saya sendiri, walhal lagi 70% nak siap dah... bila mood dah down, saya ajak suami saya gi Giant Kota Damansara lepas berbuka puasa... kalau saya sambung menjahit baju tu, ntah apa la lagi yang saya akan koyakkan nanti...


saya sebenarnya tak tau nak beli apa kat sana, tapi yang penting kaki saya nak berjalan, menghilangkan rasa frust... pastu teringat pulak saya nak belikan botol susu baru untuk raisya... botol susu yang dia pakai tu dah lama sangat, sejak dia berumur 2 bulan lagi... sekarang Raisya dah setahun, dah 8 bulan dah... saya tengok botol tu pun dah tak selera, ekekeekeee~ sampai ke Giant, destinasi pertama saya adalah Butik Lunatots... cekidaut gamba butik Lunatots kat giant Kota Damansara ni...



kecik je, tak la besau mana pun... tak puas nak berjalan membelek-belek baju kat dalam ni... tapi target utama saya adalah botol susu, jadi, carik yang tu je la... tup tup jumpa botol susu MAM, hah, botol susu idaman saya sejak dulu lagi... tapi kalau fikir-fikir balik, bukan saya pun yang nak pakai botol susu ni, tapi beria-ia memilihnya, heheheee~ ni la botol susu yang Raisya dapat...


cantik tak? saya sebenarnya peminat warna purple, tapi tak banyak pilihan warna botol susu kat situ... memang ada warna purple, tapi karang sama pulak dengan warna botol susu anak sepupu saya... tak bes la sama-sama ni... akhirnya ni la yang raisya dapat... untuk ayah pulak?? ayah punye barang mana main yang murah-murah... saya yang frust, tapi ayah yang beli barang... nak tau apa barang yang dia beli?? tengok gamba kat bawah ni...


sekali ayah angkat handset daaa~ SAMSUNG GALAXY MINI... saya pulak? terpakse la pakai handset ayah yang lama tu... tapi ayah janji bulan depan ayah nak belikan saya handset baru... tak sabar nak tunggu ni...!! adios~



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..shoping sakan yer sis..

Adah Syada said...

heheheeee~ yang sakan tu suami dan anak saya... barang saya 1 pun tak beli sis... takpe, lepas raye kang saya pulak yang sakan... (^_^)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

amboiii, berbelanja sakan..hehe..salam lebaran ye nnt :D

Adah Syada said...

belum sakan lagi sis... ni sikit je, heheheee~ salam lebaran juga...

Post a Comment