Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Friday, 5 August 2011

Preview : Uda & Dara - Aisya Sofea

Novel penulis feveret saya dah kuar!! yeay!! Uda & Dara, lain betul judul novel ni... tapi saya yakin isinya sangat-sangat la best, sebab saya suke cara Aisya Sofea ni menulis... bila saya baca novel-novel karya Aisya Sofea, dapat menjiwai dengan hati.. paling tak tahan ketika saya baca novel Jendela Hati, 10x baca pun masih menangis, apa daaa~ maknanya penulisan Aisya Sofea ni sangat berkesan... So, jom kita dapatkan novel terbaru ni! (sebenarnya tak la baru sangat dah, saya je yang ketinggalan zaman, eheheheee~)


Layankan sinopsis novel ni...

Sinopsis: Sekian lama terpisah kerana masing-masing mengejar cita-cita, tidak mungkin Siti Mariam menerima cinta Izzat Hilman. Kenangan lalu yang sangat menghiris hatinya sentiasa bergentayangan di hadapan mata. Namun, si uda tidak putus asa. Si dara harus dimiliki walau apa pun yang terjadi.

Ya, mungkin ada rasa rindu di sebalik rasa bencinya terhadap lelaki itu. Namun, dalam diam, Siti Mariam masih tidak mampu membuang perasaan sayang pada Izzat Hilman. Ah, bila memikirkan wasiat arwah ibu lelaki itu, dia jadi nanar. Apatah lagi, kemunculan Khalidah bagai dirancang untuk memisahkan mereka. Hubungan boleh diteruskan, tetapi Siti Mariam meletakkan syarat. Mereka boleh bersama tetapi bersedia untuk berpisah. Tempoh yang diberi hanya tujuh bulan. Muktamad. Berat sungguh syarat itu! Namun, si uda tidak peduli. Si dara perlu akur cinta sejati mereka. Bagi Izzat Hilman, jodohnya bersama Siti Mariam sangat kuat.

“Abang cuma minta Mar bagi peluang sekali ini sahaja lagi, dan abang takkan sia-siakan Mar.”

Sumber : http://www.alaf21.com.my/prodDetails.asp?idpr=716

UPDATE 09/08/2011! Saya dah memiliki novel ini... kebetulan tadi saya 'jemput' car seat Raisya Adira di Giant Seksyen 13.. alang-alang gi Giant, saya menyinggah ke MPH, terlepas keinginan saya nak cukupkan koleksi novel Aisya Sofea... fuh~ tak sabar nak membacanya...



Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

No comments:

Post a Comment