Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Wednesday, 3 August 2011

Kenalan Baru Ummi : Nuffnang

Setelah beberapa jam saya menggodek Nuffnang ni, akhirnya saya berjaya masukkan kat blog sayang ummi.. huuhh, haaahh, fuuuhh~! sangat penat sebenarnya... dah lama saya tengok ramai yang jana duit melalui nuffnang, kenapa la saya lambat sangat pick-up dengan hal-hal duit nih... bila tengok ramai yang dapat pasif income, nak jugak saya try... daripada menghadap blog tapi tak de hasil, baik saya carik hasilnya...

Apa itu Nuffnang? Saya dengar tentang nuffnang ni dah hampir 2 tahun, tapi saya buat derk je... kalau la masa tu saya ambik sikap, sekurang-kurangnya saya dah boleh jana pendapatan dengan lebih awal walaupun masih bergelar student... tapi tak pe la, mungkin pintu rezeki ummi baru nak menjengah... Sepengetahuan ummi, Nuffnang ni adalah sebuah syarikat pengiklanan yang berasaskan blog. Saya nak cerita dengan lebih lanjut pun tak reti... senang cita, korang join la nuffnang ni, banyak manfaat yang korang boleh dapat dengan Nuffnang... jangan lupa layari website nuffnang, at www.nuffnang.com.my




Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

2 comments:

tireless mom said...

salam pretty mommy...i pown still baru berblogging...its not late dear...meh sama2 kita tgk peluang or any opportunity yang leh dapat from blogging...moh ler kita!

Adah Syada said...

tq tireless mom... sangat bersemangat sebenarnya, hope semangat ni berterusan...

Post a Comment