Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Wednesday, 20 July 2011

Menjelang Hari Lahir Raisya Adira

Tinggal beberapa hari je lagi untuk anak ummi (Raisya) melangkah menuju 1 years... wow! sebenarnya ummi sangat teruja, tengah memikirkan apa persiapan yang nak dibuat pada hari lahir Raisya, pulak tu jatuh pada bulan Ramadhan... apa yang ummi fikir, macammana pun caranya, majlis tu mesti berlaku walaupun simple je... ummi nak moment itu akan menjadi kenangan buat Raisya... Raisya lahir 5 hari sebelum bulan Ramadhan, itulah sebabnya hari lahirnya ini jatuh pada bulan Ramadhan... ummi cuma mengharapkan anak ummi sentiasa sihat dan ceria... lebih2 lagi kebelakangan ni Raisya sering tak sihat... ummi tak nak anak ummi ikut jejak langkah ummi, jadi pengunjung tetap hospital... sangat memenatkan dan meletihkan... cukup la dulu raisya penah masuk hospital 2 hari sebelum raya dan discharge sehari sebelum raya ketika Raisya baru berumur sebulan, sama keadaannya ketikamana ummi pernah masuk hospital 5 hari sebelum raya, dan discharge sehari sebelum raya... semoga anak ummi sentiasa dilindungi Allah...




Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

No comments:

Post a Comment