Assalamualaikum...

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Kami adalah penjual Cloth Diapers dan menawarkan harga serendah RM18/Pcs.
Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,
anda boleh lihat jenis-jenis Cloth Diapers yang kami jual di bahagian kanan blog ini.
Anda juga boleh hubungi 019-3535514 (Adah) atau 019-3474267 (Shah).
Pertanyaan juga boleh diajukan melalui SMS atau E-Mail :
nursyahadah.af@gmail.com

Beberapa produk lain juga akan muncul dari masa ke semasa.
Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan update dari blog kami.
Terima kasih.

Thursday, 7 July 2011

...I Am A New User...


Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum... first time baru nak belajar menggunakan blog... sebelum ni rasa agak malas nak wat blog, sebab rasa tak rajin nak menulis... tapi selepas semalam (6/7/2011) genap umur anakku 11 bulan, baru tergerak hati nak buat blog... rasa rugi bila perkembangan anakku tak dicatat dan disimpan sebagai memori... sebelum ni cuma update dalam facebook je, tapi rasa macam tak bes lak... dah ada blog ni, boleh la merapu macam2, ahakz~! Buat tatapan, di atas ini adalah gambar familyku yang belum berkembang besar lagi... (^_^)




Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sila klik Like jika anda suka entri ini.

No comments:

Post a Comment